Již příští měsíc se od studia Vertical Entertainment dočkáme post-apokalyptického thrilleru, který ponese název Last Survivors. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se bude odehrávat ve zdevastovaném světě, kde série dlouhých a ničivých válek zanechala velkoměsta USA ve zchátralém stavu. Samotný děj se zaměří na stárnoucího Troye (Stephen Moyer), který žije se svým dospělým synem Jakem (Drew Van Acker) v malé chatě v lesích daleko od zbytků civilizace. Mnoho let se jim spolu žije dobře. Jídlo si obstarávají sami, vody je taktéž dost, plus chata je dobře ukrytá před vetřelci. Jednoho dne se ale tento poklidný život nadobro změní. 

Nic totiž netrvá věčně. A jejich malé útočiště bude nakonec přeci jenom objeveno lidmi, kteří rozhodně nebudou mít dobré úmysly. Při obraně jejich domova je tak Troy vážně zraněn. V chatě ale nemají nic, co by mu pomohlo. Jake se proto bude muset vydat do nebezpečného post-apokalyptického světa, aby našel medicínu, která zachrání jeho otci život. Ale i přestože dostal i Troye nařízeno, aby zabil každého člověka, který mu zkříží cestu, Jake naváže kontakt s tajemnou ženou jménem Henrietta (Alicia Silverstone). Věci nakonec zajdou natolik daleko, že mezí ní a Jakem vznikne milostný vztah. Troy však ví, že něco takového je může eventuálně všechny stát život. Navzdory svému stavu je proto odhodlaný udělat všechno pro to, aby svého syna ochránil. Díky Henriettě ale Jake začne uvažovat nad tím, zda všechno to, co ho otec naučil, nebyla pouhá lež. 

O režii se postaral Drew Mylrea, který má za sebou zatím jen dobrodružnou komedii Spy Intervention z roku 2020. Scénář si zas vzal na starost Josh Janowicz, který je například zodpovědný za sci-fi Life Like z roku 2019. Premiéry filmu se dočkáme 4. 2. 2022.