Někdy už je toho boje se zlem a věčného zachraňování světa příliš. A i superhrdinové si zaslouží řádný a pohodový odpočinek. To je případ i muže jménem Joe Smith, stárnoucího superhrdiny, kterého v nadcházejícím filmu jménem Samaritán ztvární Sylvester Stallone. Joe se rozhodl začít držet svou superhrdinskou identitu v tajnosti a žít si životem normálních lidí. Sousedů chlapec jménem Sam (Javon Walton) ale jistého dne jeho tajemství odhalí. A umane si, že musí mrzutého Joea z jeho superhrdinského důchodu dostat pryč. Amazon se tak nedávno pochlubil nejenom s oficiálním plakátem, ale i několika novými fotkami, které si můžete prohlédnout níže. 

Stallone každopádně není v superhrdinském univerzu žádným nováčkem. V MCU například ztvárnil postavu z druhých Strážců Galaxie jménem Stakar Ogord, kapitána zločineckého mezihvězdného syndikátu, který nese název The Ravagers. Tuto roli by si měl zopakovat i v nadcházejícím třetím díle. Stallonovi však není cizí ani svět DC, svůj hlas například propůjčil King Sharkovi, který zazářil v Sebevražedném oddíle od Jamese Gunna. A jelikož premiéry se dočkáme ještě letošní léto, vydání nových fotek a plakátu by mohlo naznačovat, že první oficiální trailer by už mohl být za rohem. Film údajně nabídne temný a především svěží pohled na celý superhrdinský žánr.

O režii filmu se postaral Julius Avery, jehož nejznámější film je se vší pravděpodobností akční horor Overlord z roku 2018. Scénář si vzal na starost Bragi F. Schut, který napsal snímek Úniková hra z roku 2019 a jeho pokračování Úniková hra: Turnaj šampionů z minulého roku. Dále se ve filmu objeví herci jako Pilou Asbæk, Moises Arias, Martin Starr, Jared Odrick, Michael Aaron Milligan a Deacon Randle.

Oficiální premiéra je stanovená na 26. 8. 2022.