Paramount se nedávno pochlubil oficiálním trailerem na nadcházející komedii ze sportovního prostředí jménem Sweet Dreams, ve které se v hlavní roli objeví Johnny Knoxville (Jackass 4). Podívat se na něj můžete výše.

Hlavním hrdinou se stává Morris (Knoxville), který se snaží svůj život vrátit do starých, lepších a hlavně střízlivějších kolejí. Následně je nucen jít na rehabilitaci do zotavovacího centra Sweet Dreams, kde snad dostane druhou šanci. Ta však přijde v poněkud nečekané podobě. Stane se totiž trenérem podivínského softballového týmu, který se skládá ze zotavujících se závisláků. Morris se tak se svými novými přáteli, kteří budou mimo jiné bojovat i o finanční odměnu, pokusí dokázat, že každý, navzdory své minulosti, může v životě dát homerun. A kdo ví, možná právě tato cesta ho více sblíží s jeho milovanou dcerou. 

O scénář a režii se postaral producent Lije Sarki, který má za sebou snímky jako Alphonso Bow (2010) a Concrete Kids (2019).

Dále se můžeme těšit na herce jako Kate Upton, Bobby Lee, Jay Mohr, Brian Van Holt, Theo Von, Mohammed Amer, Jonnie Park, Jamie Ohlsen a Adam Faison.

Snímek bude uveden na VOD 16. 4. 2024.