Český komiksový nakladatel CREW bohužel nestíhá vydávat podle svého edičního plánu. Jsou zde však tituly, jejichž vydání už by nemělo nic ohrozit. Jedním takovým je komiksový svazek ze série DC Vertigo s názvem Mýty 16: Supertým od amerického scénáristy Billa Willinghama (série Mýty, Bratři ve zbrani) a britského ilustrátora Marka Buckinghama (Hellblazer, The Sandman).

Okolo Azylu se plíží zlo. Nemilosrdný pan Temný povstal ještě mocnější, než kdy dřív. Padouch poháněný temnotou a strachem ostatních chce ohrozit lidstvo. Na pomoc však přichází Úžasné Mýty, tým superhrdinů, které dali dohromady mocná Ozma a moudrý Pinocchio. Tým, ve kterém se nachází velcí silní chlapi, miniaturní lidé, létající holka a antihrdina Zlý vlk. Přemůžou pana Temného jednou provždy? "Anebo možná všichni během pár vteřin zahynou strašlivou smrtí. Copak si myslíte, že je tohle snad nějaký superhrdinský komiks, nebo co?" Mýty 16 jsou svazkem komiksových sešitů 101-107.

V českém jazyce by měl Supertým vyjít někdy během měsíce dubna/apríla pod taktovkou nakladatelství CREW. Doufáme, že vydání už nic neohrozí a že se tohoto díla dočkáme ve slibovaném měsíci. Pokud by Vás tato série zajímala, určitě se podívejte po předešlých dílech této komiksové série.