Za posledních deset let nás The CW zásobila velkým množstvím seriálů o postavách z Arrowverse. Tyto pořady se staly uznávanou součástí živého multivesmíru DC, který zahrnuje všechny dosavadní filmy. Nyní se pořady o DC superhrdinech rozšiřují do komiksů v rámci akce o šesti vydáních s názvem EARTH-PRIME. Minisérie bude vydávána v průběhu tří měsíců a bude obsahovat šest čísel. Všechny díly spadají pod kánon pořadů Warner Bros., přičemž jsou schváleny producenty CW. Každé z prvních pěti čísel se zaměřuje na jinou show CW/DC superhrdinů, šesté číslo slouží jako crossover finále.

Ryan Wilder, alias Batwoman, debutuje v prvním díle komiksu, na němž se podílely scenáristky seriálu Natalie Abrams a Kelley Larson. Podílel se na něm i představitel Batwinga, kterým byl Camrus Johnson.

"Od té doby, co se do ulic dostala technologie, která vytvořila mnoho Batmanových darebáků, Batwoman se snažila zadržet nové padouchy objevující se v Gotham City. Ale když se Clayface přiváže k místnímu středoškolákovi, Batwoman bude potřebovat pomoc z nečekaného zdroje, aby zadržela nepřítele! Sledujte také, jak Luke Fox (Batwing) vyvažuje svůj život superhrdiny a přítele!"

Spisovatelé seriálu Superman & Lois, kterými jsou Adam Mallinger, Jai Jamison a Andrew Wong, se připojili k umělcům DC Tomovi Grummettovi a Normu Rapmundovi, aby pro druhé číslo EARTH-PRIME vytvořili příběh o prvním výročí Clarka Kenta a Lois Laneové.

"Pokusit se oslavit výročí šťastného manželství není nikdy snadné, když jste superhrdinský manžel a manželka reportéra; zvláště když zachraňování světa a vytváření přesvědčivých příběhů nadále kazí vaše plány! Navíc je konečně odhalen skutečný původ zlého Supermana ze světa Johna Henryho Ironse!"

Přečtěte si také: Po třetí řadě Stargirl budeme muset dát seriálu navždy sbohem

Následující čísla se zaměří na CW pořady DCs Legends of Tomorrow, Stargirl a The Flash, všechny napsané kreativními týmy z pořadů. Každé číslo bude také obsahovat bonusový materiál vytvořený členy obsazení pořadů The CW, plus také „ukázky“, které poskytnou vodítka k povaze závěrečného crossoveru v čísle #6.