Za necelý měsíc bude na službě Apple TV+ premiérovat zajímavě vyhlížející americká série jménem Sunny, kterou si vzala pod palec filmařka Katie Robbins. Streamovací služba už také zveřejnila oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává Suzie (Rashida Jones), Američanka žijící v japonském Kjótu, jejíž život se zcela obrátí naruby poté, co manžel a syn zmizí po záhadné letecké havárii. Jako jistou formu „útěchy“ dostane Sunny, jednotku z nové třídy domácích robotů vyrobených elektronickou společností jejího manžela. Přestože Suzie zpočátku nesnáší Sunnyiny pokusy zaplnit prázdnotu v jejím životě, postupně mezi nimi vznikne nečekané přátelství. Společně pak odhalí temnou pravdu o tom, co se skutečně stalo Suzieině rodině, stejně tak vstoupí do nebezpečného světa, o kterém Suzie neměla tušení, že vůbec existuje. Seriál bude vycházet z knihy The Dark Manual z roku 2018, kterou napsal Colin O’Sullivan. 

Katie Robbins se stala showrunnerkou a hlavní scenáristkou, v minulosti psala pro seriály jako Aféra (2014) a The Last Tycoon (2017). O režii jednotlivých epizod se postarali Lucy Tcherniak, Colin Bucksey, Dearbhla Walsh a Makoto Nagahisa.

Dále hrají Jun Kunimura, Hidetoshi Nishijima, Joanna Sotomura, Judy Ongg a Annie the Clumsy.

Na službě Apple TV+ od 10. 7. 2024.