Ve Francii minulý týden premiéroval vcelku slibně vyhlížející survival thriller jménem Suddenly, který bude vycházet z knihy Soudain Seuls z roku 2015 od Isabelle Autissier. Venku máme také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na zamilovaný pár, který tvoří Ben (Gilles Lellouche) a Laura (Mélanie Thierry). Oba dva se rozhodnou vydat se na dobrodružnou plavbu kolem světa, během které u pobřeží Antarktidy narazí na jakýsi ostrov. Během jeho průzkumu ale dorazí krutá bouře, kvůli které jejich loď zmizí. Ben a Laura tak na ostrově uvíznou. Rázem tak pro ně začíná nezáviděníhodný boj o přežití, během kterého budou zápolit nejen s mrazem, hladem a žízní, ale také nesmírným strachem. Během jejich boje taktéž začnou vyplouvat na povrch skutečnosti o jejich vztahu. 

O scénář a režii se postaral Thomas Bidegain, který natočil snímky jako Prorok (2009), Na dřeň (2012) a Kovbojové (2015).

Jak již bylo řečeno, snímek premiéroval ve Francii minulý týden, zda se ale někdy podívaná také k nám, je zatím ve hvězdách.