Společnost Shout! Studios uvede příští měsíc novou démonickou podívanou, ve které si zahraje i Ron Perlman. Třetí Hellboy to ale bohužel nebude, místo toho si posvítíme na mnohem zákeřnější stvoření z pekel. Na světě tak máme oficiální trailer na horor Succubus, který si můžete pustit výše.

Hlavním hrdinou se stává Chris (Brendan Bradley), který se nedávno stal otcem. Potýká se ale s únavou, emocionální nejistotou a hlavně rozpadajícím se manželstvím. Na popud svého kamaráda Eddieho (Derek Smith), pro kterého je sex denním chlebem, si pak založí účet na online seznamce StarCrossed. A zrovna ve chvíli, kdy si začne říkat, že by se ke své ženě měl vrátit, se propojí s Adrou (Rachel Cook), svůdnou mladou ženou s tajemnou minulostí, která má o Chrise zcela jednoznačně zájem.

Zvědavost Chrise nakonec přemůže, čímž ho tajemná kráska vtáhne do svého světa, i přestože ten jeho se momentálně rozpadá. Na scénu pak nastoupí doktor Orion Zephyr (Perlman), který se pokusí Chrise varovat před strašlivým nebezpečím, které Adra představuje. Skutečně jde o démonickou sukubu z pekel? 

O scénář a režii se postaral R.J. Daniel Hanna, který ve filmovém průmyslu působí především jako střihač. Mezi jeho předešlé natočené filmy patří dramata Miss Virginia (2019) a Hard Miles (2023).

Dále se ve filmu objeví herečky Rosanna Arquette, Olivia Grace Applegate a Emily Kincaid.

Snímek by měl být uveden na VOD 24. 9. 2024.