Studio XYZ Films nám hodlá znovu připomenout, že pořizovat si domů roboty s vyspělou umělou inteligencí, která není ničím hlídaná, rozhodně není nejlepší nápad. Na světě tak máme oficiální trailer na chystaný sci-fi thriller jménem Subservience, ve kterém se jednou z hlavních hvězd stane Megan Fox. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Herečka ztvární robota s vyspělou umělou inteligencí jménem Alice, který se dokáže postarat o jakoukoliv rodinu a domácnost. S problémy zápolící otec (Michele Morrone), který hledá pomoc s domácími pracemi, se rozhodne Alice koupit poté, co jeho žena onemocní. Jak už tomu ale s umělou inteligencí ve filmech bývá, Alice si začne uvědomovat samu sebe. A zatouží po všem, co jí její nová rodina může nabídnout, včetně náklonnosti jejího majitele. Aby ale všechno získala, tak bude muset zabíjet. 

O režii se postaral Scott Dale, který už s Megan Fox natočil vcelku zábavný thriller Nadosmrti (2021). Scénář zas zpracoval hororový filmař Will Honley (Blood).

Dále si ve filmu zahrají herci jako Madeline Zima, Atanas Srebrev, Andrew Whipp, Kate Nichols, Trevor Van Uden, Doroteya Toleva, Max Kraus, J.R. Esposito, Matilda Firth a další.

Snímek bude uveden na VOD 13. 9. 2024.