Příští týden se do amerických kin podívá nenápadný, ale zatím slušně hodnocený thriller jménem Strange Darling, který chválil i legendární Stephen King. Na světě tak máme další oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Upoutávka se především chlubí pozitivními reakcemi od kritiků a novinářů, kteří již měli možnost film zhlédnout. Podle všeho se máme těšit na příběh, v němž se jedna zvrácená známost na jednu noc změní v brutální řádění sériového vraha.

Nejnovější upoutávka toho o ději příliš moc nového neodhalí, ale podle všeho je prý lepší, když si divák o filmu nebude nic zjišťovat a prostě na něj půjde naslepo. U některých diváků bude podle všeho možná nutná jistá trpělivost, ale ve výsledku se to vyplatí. Film má být nejenom chytrý a originální, ale podle všeho také nelineárně odvyprávěný. Nevypadá to vůbec špatně, bohužel ale stále ještě nevíme, zda se film dostane i k nám. 

O scénář a režii se postaral J.T. Mollner, který v roce 2016 debutoval se svým westernem Psanci a andělé.

Těšit se můžeme na herce jako Madisen Beaty, Ed Begley Jr., Willa Fitzgerald, Kyle Gallner, Barbara Hershey, Eugenia Kuzmina, Steven Michael Quezada a Bianca A. Santos.

V amerických kinech od 23. 8. 2024.