Minulý měsíc jsme se dočkali traileru na australský horor Sting, který bude bezpochyby učiněnou pochoutkou pro diváky trpící arachnofobií. Nyní se distribuční společnost Well Go USA pochlubila novým klipem, který si můžete pustit výše.

Příběh o stejnojmenném zpěvákovi, případně slavné elfské čepeli, však nečekejte, Sting bude název pro podivného maličkého pavoučka, který během jedné bouřlivé a chladné noci spadne z nebes ke zchátralému činžáku. Ujme se ho proto dvanáctiletá dívka jménem Charlotte (Alyla Browne), která je velká fanynka komiksového světa. Charlotte si z pavouka udělá svého neobvyklého mazlíčka, který však má od nějaké roztomilosti na míle daleko. A jak začne růst, zatouží i po lidském mase. Tipli bychom si, že nešťastná oběť ve výše uvedeném klipu, na kterou čeká opravdu nezáviděníhodná smrt, bude jen jednou z mnoha. Na Charlotte a jejího nevlastního otce Ethana (Ryan Corr) čeká noc plná hrůzy.

Monstrózního padoucha vytvořila společnost WETA, která například stojí i za podobou Oduly z filmové trilogie Pána prstenů. 

O scénář a režii se postaral Kiah Roache-Turner, který už za sebou má hororové tituly jako Noc oživlých protinožců (2014), Nekrotronic (2018) a Wyrmwood: Apocalypse (2021).

Dále se ve snímku objeví herci jako Penelope Mitchell, Robyn Nevin, Noni Hazlehurst, Jermaine Fowler, Silvia Colloca, Rowland Holmes, Alcira Carpio a Danny Kim.

Do amerických kin se snímek dostane 12. 4. 2024. Uvidíme, zda se eventuálně dostane i k nám.