Během prvního čtvrtletí vyšlo najevo, že se v chystané marvelovské týmovce Thunderbolts objeví Steven Yeun, hvězda ze seriálu Živí mrtví (2010). Krátce po této zprávě se k nám pak od insiderů dostaly drby o tom, že herec by měl v chystaném MCU filmu ztvárnit Roberta Reynoldse, který je pod svým superhrdinským jménem znám jako Sentry.

A přestože Marvel nic takového dodnes nepotvrdil, podle slov scenáristy a komiksového tvůrce Roberta Kirkmana, jenž je autorem původních komiksových předloh, z něhož výše zmíněný zombie seriál vychází, se zdá, že už je to oficiální. Během rozhovoru s komiksovým umělcem Davidem Finchem Kirkman vcelku nonšalantně uvedl, že Yeun si Sentryho skutečně zahraje, herec už podle všeho byl i na kostýmních zkouškách. 

Sentry je postavou, kterou v komiksové podobě v roce 2000 vytvořil scenárista Paul Jenkins a kreslíř Jae Lee. Původně se jednalo o drogově závislého chlapíka, který se vloupal do laboratoře profesora dohlížejícího na Wolverinovu proměnu ve Zbraň X, kde požil experimentální zářící sérum. Díky tomu získal sílu milionu vybuchujících sluncí, čímž mu byly propůjčeny podobné schopnosti, které má třeba i DC Superman. Stejně tak má i své vlastní přepychové sídlo.

Samozřejmě to ale mělo i určité vedlejší účinky. Sérum totiž zároveň vytvořilo The Void, jeho zlý odraz a temnou stránku, která je ztělesněním mocné ničivé síly, jež by dokázala zničit klidně celý vesmír. Kvůli ní napáchal Sentry v komiksech mnoho škod, tudíž se o žádného Mirka Dušína rozhodně nejedná.

Přesto ale za sebou zanechal také kus slušné práce. Stal se spojencem X-Menů a Fantastické čtyřky, kterým několikrát pomohl, a následně se také stal členem Mighty Avengers. Necháme se každopádně překvapit, nakolik velkou roli bude vlastně v Thunderbolts hrát. Je možné, že bude představovat primární hrozbu? To holt uvidíme.

V chystaném snímku se každopádně stanou hlavními postavami členové antihrdinského týmu, do něhož bude patřit Florence Pugh jako Yelena Belova, Sebastian Stan jako Winter Soldier, David Harbour jako Red Guardian, Julia Louis-Dreyfus jako Valentina Allegra de Fontaine, Hannah John-Kamen jako Ghost, Olga Kurylenko jako Taskmaster, Wyatt Russell jako U.S. Agent a Harrsion Ford jako Thaddeus E. "Thunderbolt" Ross, který na celou skupinu dohlíží.

K režii filmu je upsaný Jake Schreier, který je zodpovědný za snímky jako Robot a Frank (2012) a Papírová města (2015).

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 7. 2025.