Americký herec Emile Hirsch (Speed Racer) se stane hlavní hvězdou nadcházejícího psychologického thrilleru jménem State of Consciousness, který už má na světě oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavním hrdinou se stává Stephen (Hirsch), zcela normální muž, který si žije prostým životem spolu se svou partnerkou Aliciou (Tatjana Nardone). Idylka jim ale skončí ve chvíli, kdy je Stephen obviněn ze záhadné vraždy. Kvůli ní se posléze ocitne v tajemném ústavu pro duševně choré, kde podstoupí experimentální léčbu. Nejenže však kvůli ní částečně ztratí paměť, ale také začne trpět strašlivými halucinacemi. Stephen se tak snaží znovu dát dohromady, ale už brzy přijde na stopu strašlivé pravdě. 

O režii se postaral Marcus Stokes, který působil především v seriálovém světě, točil pro série jako Myšlenky zločince (2005), Živí mrtví (2010) a Flash (2014). Na scénáři pracoval Guillaume Tunzini.

Dále hrají Gaia Scodellaro, Michael E. Rodgers, Kesia Elwin, Lara Pictet, Yoon C. Joyce, Jane Alexander, David Wurawa, Eleonora Pieroni a Robin Mugnaini.

Snímek bude uveden na VOD 15. 3. 2024.