Matt Smith (Rod Draka) a Morfydd Clark (Pán prstenů: Prsteny moci), hvězdy ze dvou fantasy seriálů, kterým už brzy vyjde druhá sezóna, si zahrají v chystaném folk hororu jménem Starve Acre. Na světě už máme oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude odehrávat během 70. let minulého století na anglickém venkově. Zaměřit by se měl na manžele Richarda (Smith) a Juliette (Clarke), jejichž syn se z jakéhosi neznámého důvodu začne chovat divně. Oba manželé pak nevědomky vpustí do svého domova temné a zlověstné síly, což probudí dlouho dřímající prastaré zlo, které přebývá pod starým dubem.

Horor má od těch několika kritiků, kteří již měli možnost ho vidět, pozitivní reakce. Očekávat bychom tak měli řádně znepokojivou podívanou, která se snaží udržet své diváky konstantně nervózními. Má to v sobě trochu něco z Čarodějnice (2015) od Roberta Eggerse, teď už jen musíme doufat, že to bude stejně kvalitní. 

O scénář a režii se postaral Dan Kokotajlo, jehož celovečerním debutem bylo drama Apostasy (2017).

Dále se v hororu objeví herci jako Erin Richards, Sean Gilder, Robert Emms, Matilda Firth, Roger Barclay, George Arthur, Rocco Haynes, Arthur Shaw, Kayne Lewis, Neilesh Ambu a Antony Barlow.

Snímek bude uveden na VOD 26. 7. 2024.