Poslední a závěrečná série seriálu Star Wars: Klonové války se bude na Disney+ vysílat již příští týden. Proto stanice nešetří prapagačními materiály. Na oficiálním youtubovém kanále byl zveřejněn dlouho očekávaný debut klonové jednotky 99.

Na začátku proma se setkáváme s republikovou armádou v katastrofální situaci. Mistr Jedi Mace Windu si stěžuje, že ztratili téměř každou bojovou linii. Klonový velitel Cody mu tedy navrhne, aby poslal malou jednotku, která nepozorovaně pronikne za nepřátelské linie. Jmenovitě navrhne klonovou jednotku 99.

Jednotka 99 je speciální klonové komando vedené seržantem Hunterem. Jsou známi pro jejich "žádoucí" genetické mutace, neortodoxní bojový styl a horlivý přístup k plnění rozkazů. Všichni se hrdě nazývají přezdívkou "The Bad Batch" (špatná várka). Což je také titulním názvem první epizody 7. série.

Tito neobvyklí kloni se oficiálně v seriálu ukazují poprvé. Nicméně se již objevili v nedokončených epizodách, které unikly na internet. Jestli jste fajnšmekři, můžete si je pustit na Youtube a porovnat, jak se tento koncept změnil od původní verze.