Cosplay vám dovolí předstírat, že jste kdokoliv. Můžete se vtělit do libovolného hrdiny dle vašeho gusta. S rouchem a světelným mečem se můžete cítit jako skutečný mistr řádu Jedi, strážce v míru a pořádku v předaleké galaxii. Lucasfilm a Mark Hamill, filmový Luke Skywalker, však chtějí, abychom si vzpomněli, že i v Mléčné dráze existují hrdinové, jejichž jména stojí za zapamatování. Nové Hamillovo video vzdává hold všem zdravotnickým pracovníkům, kteří v první linii bojovali proti korona virusu. Zároveň jde o lidi, kteří se věnují cosplayi nebo patří pod celosvětovou Star Wars cosplay organzaci 501. legie. Ta se dobročinnosti věnuje dlouhodobě.

"Mnozí z vás se rozhodli pomoct," říká Mark Hamill vo videu: "například Huang Bin, člen 501. legie a plicní doktor z Číny, jenž si dopřeje pouze několik hodin spánku každých 36 hodin a dobrovolně pracuje v nemocnici. Nebo Tegan Janet Walmsley, nejmladší členka Isle of Right větvy 501. legie, jenž pracuje 15. hodin denně jako zdravotní sestra."

Nikdy bychom neměli oběti těchto pozoruhodných jednotlivců považovat za samozřejmost. Někdy je však těžké si uvědomit, že i ti nejlepší lékaři, sestry další zdravotnický personál jsou jen obyčejnými lidmi. Jejich schopnosti nás mohou tak ohromit, že můžeme zapomenout, že mnozí z nich jsou taky obyčejní nerdi jako my ostatní. A proto bychom měli uctít jejich práci alespoň tím, že si poslechneme jejich jména.