Dvouleté čekání je konečně u konce, fanoušci seriálu Umbrella Academy tak mohou začít slavit. Netflix totiž teprve před chvilkou vydal oficiální trailer na třetí řadu, na který se můžete podívat výše. Umbrella Academy sice zabránila apokalypse v roce 1963, ale pokud si myslí, že si bude moct po návratu do současnosti oddechnout, tak opak je bohužel pravdou. Po návratu na jednotlivé členy totiž čeká nemilé překvápko. A to v podobě Sparrow Academy, skupinky, do níž patří sedm členů, kteří se narodili ve stejný den. V podstatě se jedná o jinou verzi Hargreevesovy rodiny. Brzy tak bude jasné, že hrátky s časem s původní realitou poměrně dost zamávaly, přičemž nyní jsou sourozenci Hargreevesovi uvězněni v časové ose, kde je Sir Reginald nikdy neadoptoval.

A co je horší, zdá se, že vytvořili časový paradox, který hrozí, že pohltí celou stávající realitu. Takže naši hrdinové budou mít i v nadcházející řadě mnoho starostí. Aby časový paradox nepohltil veškerý život, musí hrdinové najít způsob, jak začít spolupracovat se Sparrow Academy. To se samozřejmě lehko řekne, ale hůře udělá, protože se zdá, že obě rodiny nejsou ochotny spolupracovat. Místo toho je nový trailer plný scén, kde na sebe členové útočí a předvádí se se svými superschopnostmi. Pokud ale nenaleznou společnou řeč, mohlo by to mít eventuálně ty úplně nejhorší následky.

Třetí řada Umbrella Academy přináší zpět Toma Hoppera jako Luthera, Davida Castañedu jako Diega, Emmy Raver-Lampman jako Allison, Roberta Sheehana jako Klause, Aidana Gallaghera jako Five, Elliota Page jako Viktora a Justina H. Mina jako Bena. Mezi nováčky zas patří Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David a Javon Walton.

Oficiální premiéra je stanovená na 22. 6. 2022.