Kromě čtvrtého MCU Spider-Mana s Tomem Hollandem, který před nějakým časem konečně našel režiséra, se můžeme těšit na hraný seriál od Amazonu jménem Spider-Man Noir. V tom si černobílou verzi pavoučího hrdiny, který se například objevil v animáku Spider-Man: Paralelní světy (2018), zahraje starý dobrý Nicolas Cage.

Stále bohužel nevíme, kdy přesně k nám seriál dorazí, ale už se nám hezky rozšiřuje obsazení. K seriálu se nedávno připojilo hned osm nových herců, jmenovitě Lukas Haas (Babylon), Cameron Britton (Muž jménem Otto), Cary Christopher (Zelenáč), Michael Kostroff (The Wire - Špína Baltimoru), Scott MacArthur (Nic ve zlým), Joe Massingill (Živí mrtví: Počátek konce), Whitney Rice (Kravaťáci) a Amanda Schull (12 opic).

Není známo, koho přesně si v seriálu zahrají, podle serveru Deadline se ale jejich postavy mají objevit ve vícero epizodách. 

Kromě Cage se v seriálu objeví i Lamorne Morris (Fargo), který ztvární redaktora Robbieho Robertsona, a Brendan Gleeson (Víly z Inisherinu), jenž si zahraje primárního záporáka. Mezi další herce, které v seriálu uvidíme, patří ještě Abraham Popoola (Neobyčejná), Li Jun Li (Babylon) a Jack Huston (Klan Gucci).

Příběh seriálu by se měl odehrávat v New Yorku 30. let během Velké hospodářské krize. Cage se zde představí v roli stárnoucího soukromého vyšetřovatele, na kterého se štěstí v poslední době příliš nelepilo. Následně bude nucen zápolit se svým minulým životem jakožto jediný superhrdina ve městě.                  

Showrunnery se stanou Oren Uziel (22 Jump Street) a Steve Lightfoot (The Punisher). O režii prvních dvou epizod se postará Harry Bradbeer, který natočil oba dva díly Enoly Holmesové, dále natáčel pro série jako Sugar Rush (2005) a Potvora (2016). Datum premiéry zatím stále neznáme.