První filmový Harry Potter slaví 20 let. Ano, nebojte, také si už připadáme strašně staří. V rámci velkého výročí se proto HBO rozhodlo vydat speciál, ve kterém uvidíme celou řadu nejen herců, ale i filmařů, kteří se na celé sérii podíleli. HBO Max proto přednedávnem vydalo první krátký teaser, který na celou událost láká. Dokonce se v něm dočkáme i několika herců, na kterých se částečně podepsal zub času. První z nich je se vší pravděpodobností Evanna Lynch, která ztvárnila Lenku Láskorádovou. Ta drží kouzelnické noviny, na kterých je velký titulek: ,,Bradavice vítají zpět absolventy.“ Sice není potvrzené, že se jedná přímo o Lynch, ale onen záběr z teaseru je dle našeho názoru poměrně jasným odkazem na scénu z Fénixova řádu, kde se nám Lenka poprvé představí. Nemluvě o tom, že v teaseru má ještě k tomu blonďaté vlasy. 

Dalším z herců je Robbie Coltrane, představitel Hagrida, který si u kafíčka prohlíží dopis z Bradavic. Dopis dostal i Matthew Lewis, který ztvárnil Nevilla Longbottoma. Uvidíme také Marka Williamse (již šedivého Arthura Weasleyho), který již čeká ve vlaku. A jako poslední se nám ukáže neznámá ženská postava, která je se vší pravděpodobností Emma Watson. Speciál však uvítá daleko víc herců, patří mezi ně například i Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright a Alfred Enoch. Dočkáme se i režiséra prvních dvou dílů, kterým byl Chris Columbus

Ve speciálu se máme dočkat nejen důkladnějšího pohledu do zákulisí produkce všech osmi filmů, ale i série rozhovorů s herci a tvůrci, pro které se celá série stala životní záležitostí. J. K. Rowlingové, tvůrkyně původní knižní série, se ale se vší pravděpodobností bohužel nedočkáme. Na HBO Max bude speciál premiérovat 1. 1. 2022.