Emma Roberts (American Horror Story) se už za necelé dva týdny objeví v hlavní roli chystané komedie od Amazonu, která ponese název Space Cadet. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Herečka si zahraje hrdinku jménem Tiffany "Rex" Simpson, která vždy snila o tom, že se vydá do vesmíru, nicméně její životní cesta ji nakonec zavedla jinam. Vzdát se ale rozhodně nehodlá. A díky své kamarádce Nadine (Poppy Liu) se menším podvodem následně dostane do výcvikového programu astronautů NASA. A to i přestože pro takovou práci nemá potřebné znalosti a dovednosti. Rex proto spoléhá na svou bystrost, elán a odhodlání dostat se na vrchol své třídy. Všimnou si jí i programoví ředitelé NASA Pam (Gabrielle Union) a Logan (Tom Hopper). Dokáže tato dívka z Floridy projít výcvikem a dostat se do vesmíru dříve, než na její podvod přijdou? 

O scénář a režii se postarala Liz W. Garcia, tvůrkyně seriálu Memphis Beat (2010), mezi jejíž předešlé filmy patří The Lifeguard (2013) a Léto (2017).

Dále se ve snímku představí herci jako Tom Hopper, Dave Foley, Gabrielle Union, Poppy Liu, Desi Lydic, Yasha Jackson, Drew Powell, Sam Robards, Joshua Harto, Troy Iwata, Kuhoo Verma a další.

Na službě Prime Video od 4. 7. 2024.