Příští týden zamíří do kin desátý díl slavné filmové série Saw. A pokud po jeho zhlédnutí hned zatoužíte po další podívané, jež zahrnuje nějaké ty morbidní hry, tak si stačí počkat necelý měsíc. V druhé polovině října totiž vyjde thriller jménem Soul Mates, který svým stylem připomíná nejenom Saw, ale také tituly jako Kostka (1997) a Úniková hra (2019). Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh by se měl zaměřit na Jasona (Charlie Weber) a Allison (Annie Ilonzeh), dva nic netušící cizince, kteří se jednoho dne probudí vedle sebe na posteli v jakési podivné místnosti. Oba dva jsou k sobě připoutaní a nemají sebemenší tušení, co se vlastně děje. Posléze k nim ve stylu Jigsawa promluví muž, který si říká Dohazovač (Neal McDonough).

Jason a Allison tak zjistí, že se stali hlavními hráči ve zvrácené „randící“ hře, jejímž účelem je najít spřízněnou duši. Zdá se, že oba budou muset vstoupit do hrozivého bludiště, ve kterém na ně čekají jak nejrůznější zkoušky, tak i smrtící pasti.

Oba hrdinové se během svého pokusu o únik střetnou ještě s dalšími nešťastníky, kteří se patrně nedobrovolně stali účastníky zvrácených her. A je jasné, že ne všichni se z onoho pekla dostanou živí. 

O režii filmu se postaral Mark Gantt, který natočil thriller jako Vražda v Mexiku (2015) a Špinavé metody (2020). O scénář se postarali Chris LaMont a Joe Russo (The Locksmith).

Dále se ve snímku představí herci jako Saxon Cardenas, Seth Brubaker, Taylor Krasne, Kayla Eva, Starletta DuPois, Danel Azimova a Michael Terrell Williams.

Snímek se v amerických kinech objeví 20. 10. 2023, tak uvidíme, zda se eventuálně dostane i k nám.