Pokud budete chtít své drahé polovičce udělat na Valentýna radost, můžete ji vzít do kina na nadcházející komiksový film studia Sony jménem Madam Web. Právě v ten den bude totiž snímek premiérovat, ovšem zároveň vám nemůžeme zaručit, že vám za to poděkuje.

Ať už ale snímek nakonec dopadne jakkoliv, níže se můžete podívat na dva nové oficiální plakáty, které odhalují jak hlavní protagonistku celého příběhu, tedy Cassandru Webb (Dakotta Johnson), tak i zbylé důležité postavy. Před necelým měsícem na snímek také vyšel první oficiální trailer, ale ten zřejmě příliš lidí nenadchl. V době psaní článku má upoutávka přes 176 tisíc palců dolů a 102 tisíc palců nahoru. 

Ze snímku se samozřejmě může vyklubat překvapivě zábavná podívaná, ale je pravda, že trailer obecně příliš zajímavě nepůsobil. Obzvlášť ne v této době, kdy to s komiksovými filmy není zrovna nejrůžovější.

Snímek bude každopádně origin story pro zmíněnou Cassandru Webb, v původních komiksech mocnou a slepou telepatku, které autoimunitní onemocnění narušuje komunikaci mezi svaly a nervy. Ve filmu však bude Cassandra ještě pracovat jako zdravotnice z Manhattanu, která se bude muset postavit hrozbě v podobě Ezekiela Simse (Tahar Rahim).

Připojí se k ní ještě dvě budoucí Spider-Women, tedy Julia Carpenter (Sydney Sweeney) a Mattie Franklin (Celeste O'Connor), a jedna Spider-Girl, kterou se stane Anya Corazon (Isabela Merced). 

Snímek zrežírovala S. J. Clarkson, která točila pro seriály jako Dexter (2006), Hrdinové (2006) a Orange Is the New Black (2013). Na scénáři pracovali Matt Sazama a Burk Sharpless, kteří napsali i tragéda Morbia (2022).

Dále se ve snímku objeví herci jako Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott, Zosia Mamet, Jill Hennessy a Wes Meserve.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 14. 2. 2024.