Lovec Kraven, první mládeži nepřístupná marvelovka od studia Sony, se nám skoro před dvěma měsíci pochlubila svým prvním trailerem, z něhož je jasné, že o krvavou akci nebude nouze. O příběhu slavného komiksového antihrdiny, kterého v chystaném filmu ztvární Aaron Taylor-Johnson, se rozpovídal i režisér J.C. Chandor. Podle jeho slov během rozhovoru pro server Esquire je zřejmé, že snímek nebude pouze o zběsilé akci. Režisér odhalil, že příběh filmu bude tragédií. Během rozhovoru například uvedl následující:

,,Sony asi nechce, abych to uváděl, ale příběh bude tragédií. Pokud jste dávali pozor, tak jakmile naskočí závěrečné titulky, nebudete mít pocit, že to všechno skončí dobře.“

Zdroje od výše zmíněného serveru také uvádějí, že onen motiv tragédie by mohl vycházet z komiksové předlohy Kraven's Last Hunt z roku 1987, o kterou se postaral J. M. DeMatteis. V té se stárnoucí Kraven rozhodne před smrtí porazit svého odvěkého nepřítele, kterým je starý dobrý Spider-Man. Poté, co ho porazí a zdánlivě i usmrtí, tak se rozhodne převzít jeho identitu a v pavoučím kostýmu ochraňovat New York po svém. Kraven pak na konci příběhu spáchá sebevraždu a zastřelí se svou vlastní puškou, ovšem spokojený a s čistým svědomím. 

Vzhledem k tomu, že nadcházející snímek bude origin story, který by měl odstartovat pro Kravena vlastní filmovou sérii, tak lze vcelku bezpečně předpokládat, že ve filmu se přímo událostí z uvedeného komiksu se nedočkáme. Kraven's Last Hunt je ale dodnes považován za jeden z nejtemnějších a nejhrůzostrašnějších komiksů se Spider-Manem, tudíž by se snímek mohl nést v podobném duchu. Režisér tím také mohl mít na mysli, že po zhlédnutí filmu může být divákovi jasné, že Kravenova cesta v dalších filmech nedospěje ke šťastnému konci, ale to už trochu předbíháme. Aaron Taylor-Johnson také v minulosti odhalil, že jeho verze Kravena bude mimo jiné také velkým milovníkem zvířat a ochráncem světa přírody.

Ve filmu získá Kraven, pravým jménem Sergej Kravinoff a potomek ruského emigranta Nikolaje (Russell Crowe), své schopnosti díky lví krvi, ovšem v původních komiksech mu je propůjčoval magický nápoj. Jeho primárním nepřítelem by se ve filmu měl stát Aleksei Sytsevich alias The Rhino (Alessandro Nivola), známý Spider-Manův nepřítel z komiksů.

Režisér J.C. Chandor je dále zodpovědný za snímky jako Den před krizí (2011), Vše je ztraceno (2013) a Trojí hranice (2019). Scénář zpracovali Richard Wenk, Matt Holloway a Art Marcum.

Dále se ve snímku objeví herci jako Ariana DeBose, Fred Hechinger, Christopher Abbott a Levi Miller.

Původně jsme se měli filmu dočkat už letos na podzim, ale Sony nedávno zatřáslo s kalendářem, v rámci čehož byl Lovec Kraven odložen skoro o celý jeden rok, přesněji na 30. 8. 2024.