Tak to vypadá, že El Muerto, marvelovka od studia Sony, která se zaměřuje na Spider-Manova wrestlerského protivníka, nakonec přece jenom vznikne. Snímek, v němž se měl objevit slavný rapper Bad Bunny (Bullet Train), minulý rok v létě po začátku stávky scenáristů zmizel ze Sonyho kalendáře premiér, tehdy to ale vypadalo, že titul byl pouze odložen na neurčito.

O několik měsíců později ale vyšlo najevo, že celá situace kolem výroby filmu je zřejmě mnohem vážnější. Bad Bunny s filmem rázem přestal být spojován, přičemž i některé zdroje od insiderů začaly tvrdit, že Sony celý projekt v tichosti zařízl.

Podle serveru Variety to ale vypadá, že snímek nakonec nešel úplně do hrobu. Studio údajně pozměnilo scénář, v rámci čehož se s filmem má znovu počítat. 

Zmíněný server ale dodává, že film na palubě žádnou hvězdu nemá, což znamená, že Bad Bunny je i nadále ze hry. Zda se ještě k filmu vrátí, se každopádně necháme překvapit. Už minulý rok se ale šířily zvěsti o tom, že snímek se musel odložit, protože rapper měl velké koncertní turné. Každopádně uvidíme, co Sony nakonec vymyslí, je možné, že titulárního antihrdinu si nakonec zahraje někdo jiný.

O režii filmu, který byl původně oznámen v roce 2022, se měl postarat Jonás Cuarón, syn legendárního režiséra Alfonsa Cuaróna (Potomci lidí). Není ale známo, zda je k projektu i nadále upsaný. Scénář zas měl zpracovat Gareth Dunnet-Alcocer (Blue Beetle). 

Pokud ale studio Sony skutečně zasahovalo do scénáře, je možné, že Dunnet-Alcocer dostal padáka, přičemž na jeho místo dosadilo někoho jiného. To holt ukáže čas.

V původních komiksech je El Muerto, případně také Juan-Carlos Estrada Sanchez, zápasník, jehož maska a superschopnosti se dědí z generace na generaci. Aby se takovým zápasníkem mohli stát, museli noví zápasníci prokázat, že jsou hodni porazit El Dorada. Věci ale nepůjdou úplně podle plánu, za což zaplatí životem Juanův vlastní otec. Následně tak bude mít 10 let na to, aby dokázal, že je hoden svého prvorozenství a získal právo říkat si El Muerto.