V roce 1968 vyšel v rámci francouzsko-italské produkce dobrodružný sci-fi snímek Barbarella, který byl zároveň filmovou adaptací stejnojmenné komiksové série od Jeana-Claudea Foresta. V něm se v hlavní roli titulní hrdinky představila tehdejší sexbomba Jane Fonda, která měla jakožto speciální agentka a mezihvězdná zástupkyně Země za úkol najít pohřešovaného vědce.

Film se dočkal poměrně rozporuplného přijetí, nicméně pokud toužíte vidět slavnou sci-fi krasavici znovu, tak pro vás máme skvělou zprávu. Server Deadline informoval o tom, že Sony dohlíží na zbrusu nový reboot Barbarelly, kde atraktivní hrdinku tentokrát ztvární herečka Sydney Sweeney. Zároveň bude také vykonávat úlohu jedné z výkonných producentek. 

Herečce se na plné obrátky rozjela kariéry teprve před několika lety. Obzvlášť se proslavila díky seriálu Euforie z roku 2019, za který byla taktéž nominovaná na cenu Emmy. Tuto nominaci následně získala i za své působení v seriálu Bílý lotos, jehož první řada vyšla minulý rok. Dále si herečka zahrála v sériích jako Příběh služebnice, Ostré předměty a Everything Sucks!

Herečka se se získáním role Barbarelly pochlubila taktéž na svém Instagramu, přičemž na její příspěvek se můžete podívat níže.

Není to ovšem jediný projekt podle slavného komiksu, na kterém Sweeney se studiem Sony pracuje. Herečka se totiž objeví i v chystaném spider-manovském spin-offu Madame Web, který se zaměří na stejnojmennou mocnou telepatku. Tak uvidíme, jak si poradí s rolí známé komiksové prsatice. 

Jelikož je celý projekt údajně ještě v plenkách, k rebootu Barbarelly zatím není upsaný žádný režisér nebo scenárista, tudíž se ani nedá odhadnout, kdy přesně bychom se filmu mohli dočkat. Další informace na nás tak bude Sony pravděpodobně sypat až v následujících měsících.