Filmař Gustav Möller je tvůrcem velice povedeného komorního thrilleru jménem Tísňové volání (2018), na který o několik let později vznikl americký remake. A už letos bude premiérovat jeho druhý celovečerní film, který ponese název Sons. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavní postavou tohoto psychologického thrilleru se stává idealistická dozorkyně jménem Eva (Sidse Babett Knudsen), která začne čelit životnímu dilematu poté, co je do věznice, v níž pracuje, převezen mladý muž z její minulosti. Aniž by komukoliv prozradila své tajemství, žádá o přesun do jeho bloku, který je z celé věznice ten nejtvrdší a nejpřísněji hlídaný. Evina snaha dosáhnout spravedlnosti však bude zároveň ohrožovat její vlastní budoucnost. 

Gustav Möller se opět postaral jak o režii, tak i o scénář, na němž se podílel i Emil Nygaard Albertsen, ten s Möllerem napsal i výše zmíněné Tísňové volání.

Dále hrají Dar Salim, Jacob Lohmann, Sebastian Bull Sarning, Marina Bouras, Olaf Johannessen, Thomas Voss, Siir Tilif a Bashar Vincent al-Saoudi.

V dánských kinech se film objeví až někdy v září, někdy poté by se měl dostat i do dalších regionů.