Druhého dílu filmové adaptace legendární videoherní série o super rychlém ježkovi Sonicovi se dočkáme už na konci příštího měsíce. Studio Paramount Pictures tak v poslední době vydává jeden televizní klip za druhým, aby fanoušky pořádně navnadilo. A jak se zdá, studio celou sérii jen tak rychle k vodě pouštět nechce. Nejenže již probíhají přípravy na třetí díl, ale také má vzniknout zcela samostatný seriál, který se zaměří na drsného Knucklese. Ten se ve videoherní sérii poprvé objevil v roce 1994, přesněji v dílu Sonic the Hedgehog 3 od Segy, kde spolupracuje s proradným doktorem Robotnikem. Tyto události by měl zahrnout i nadcházející druhý filmový díl. 

Ve filmu propůjčí Knucklesovi svůj hlas charismatický Idris Elba, přičemž k postavě by se měl vrátit i v připravovaném seriálu. Toho bychom se měli dočkat už někdy v průběhu roku 2023. Zatím však není známo, o čem přesně v seriálu půjde. I přestože ve videoherní sérii je vztah mezi Sonicem a Knucklesem zprvu nepřátelský, eventuálně se z nich stanou nejenom spojenci, ale i dobří přátelé. Sice stále nevíme, jaké přesně s ním mají plány tvůrci filmových Soniců, ale lze poměrně bezpečně předpokládat, že k něčemu podobnému dojde i u nich. Na třetím filmovém díle a seriálu taktéž pracuje sama Sega, její ředitel, kterým je momentálně Haruki Satomi, v nedávném prohlášení řekl následující:

,,S potěšením oznamujeme, že pracujeme na třetím celovečerním filmu o Sonicovi a prvním hraném seriálu pro Paramount Plus. Navázali jsme úžasné partnerství se společností Paramount a jsme nadšeni, že s nimi můžeme pokračovat v rozšiřování značky Sonic the Hedgehog.“

Kromě Elby však stále nevíme, kdo přesně se bude na tvorbě seriálu podílet. O nadcházející druhý díl se každopádně opět postaral Jeff Fowler, přičemž scénář zpracovali Patrick Casey, Josh Miller a John Whittington. Ve filmu se tak objeví Ben Schwartz jako Sonic, Jim Carrey jako Dr. Robotnik a Colleen O´Shaughnessey jako Tails. Premiéra je stanovená na 31. 3. 2022.