True Blood: Pravá krev patří zcela bezpochyby mezi nejslavnější upírské seriály historie. Sérii vytvořil v roce 2008 oscarový scenárista Americké krásy (1999) Alan Ball, přičemž posléze běžela až do roku 2014, kdy vyprodukovala finálovou sedmou řadu. Fanoušci se ale v té době nemuseli bát, že by všem těm sexy upířiskům museli dát nadobro sbohem. Na konci roku 2020 totiž vyšlo najevo, že seriál True Blood se měl dočkat kompletního rebootu, o který se měl postarat Roberto Aguirre-Sacasa, tvůrce známé série Riverdale (2017).

Ale nyní vyšlo najevo, že k ničemu takovému nakonec nedojde, server TV Line totiž oznámil, že HBO Max se nakonec rozhodlo připravovaný reboot zrušit. Podle Caseyho Bloyse, generálního ředitele HBO a HBO Max, byl celý projekt usmrcen, protože zkrátka „nikam nevedl“. 

Nutno připomenout, že celý projekt neměl od HBO zelenou ani před dvěma roky na konci zimy, ale tehdy se už údajně pracovalo na scénáři. Na něm měl pracovat jak zmíněný Roberto Aguirre-Sacasa, tak i Jami O’Brien, který byl zas tvůrcem seriálu Nosferatu (2020). Na reboot měl dohlížet i sám Alan Ball, ovšem tentokrát už pouze v roli jednoho z výkonných producentů.

V roce 2021 navíc Bloys prohlásil, že bude mimo jiné záležet na tom, zda bude vytvořen příběh, který bude stát za odvyprávění. Zdá se ale, že žádný velkolepý návrat slavných seriálových upírů nás nečeká.

Zrušení rebootu však zrovna v této době nemusí být příliš překvapivé, protože HBO Max (s „požehnáním“ od Warner Bros. Discovery) zlikvidovalo už celou řadu seriálů, například 12 Dates of Christmas, About Last Night, Aquaman: King of Atlantis, Close Enough Detention Adventure, Dodo, Ellen’s Next Great Designer, Elliott From Earth, Esme & Roy, Genera+ion, Generation Hustle, Infinity Train, Little Ellen, Make It Big, Make It Small a mnohé další.

Stopku dostaly také mnohem známější série jako Westworld, Doom Patrol a Titans.

Původní seriál, v němž atraktivní nemrtví nemají žádný problém kráčet vedle smrtelníků a zaplétat se s nimi do nejrůznějších milostných příhod, vycházel z knižní série The Southern Vampire Mysteries od Charlaine Harris.

Hlavní hrdinkou se v něm stala servírka Sookie Stackhouse (Anna Paquin), schopná telepatka, která se zamiluje do téměř dvou set let starého upíra Billa Comptona (Stephen Moyer). True Blood patřil mezi nejúspěšnější HBO seriály, přičemž se v minulosti dočkal hned několika nominací na Zlatý glób.