Pokud jste viděli horor Loď duchů (2002) od Steva Becka a od té doby jste si přáli vidět něco podobného s lepší kvalitou, můžete zkusit dát šanci snímku Haunting of the Queen Mary, jehož oficiální trailer působí velice slušně. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh tohoto údajně psychologického hororu se zaměří na zaoceánský parník RMS Queen Mary, který se na svou první plavbu vydal v roce 1936. V druhé polovině 60. let se však éra zaoceánských parníků chýlila ke konci, protože lepší formu přepravy začala představovat letadla. Parník RMS Queen Mary tak naposledy vyrazil na moře v roce 1967, posléze se z něho stal hotel a muzeum v Long Beach v Kalifornii. Ovšem následně se začaly objevovat zvěsti o tom, že na parníků podle všeho straší. A přesně toho využili tvůrci výše zmíněného snímku, který bude premiérovat už skoro za dva týdny. 

Hlavní hrdinkou filmu by se měla stát Anne Caulder (Alice Eve), která se svým manželem Patrickem (Joel Fry) a synem Lukasem (Lenny Rush) vyrazí na halloweenskou prohlídku výše zmíněné lodi. Velice brzy ale ke svému zděšení zjistí, že parník se zdá být skutečně prokletý.

V rámci toho také začnou zkoumat záhadné a násilné události, ke kterým na parníku došlo v roce 1938. I tehdy se na něm nacházela jistá rodina. A Anne velice rychle zjistí, že jejich životy jsou propletené. Jakmile se její syn Lukas na lodi ztratí, Anne tak rázem bude muset vyrazit do hlubin místa, z něhož se už nemusí vrátit živá.

O scénář a režii se postaral Gary Shore, který je například zodpovědný za snímek Drákula: Neznámá legenda (2014). Dále na scénáři pracovali i Gary Dauberman (To) a Tom Vaughan (Winchester: Sídlo démonů).

Ve snímku se také objeví herci jako Tim Downie, Nell Hudson, Angus Wright, Jim Piddock, Dorian Lough a Chase Drews.

Snímek bude uveden na VOD 18. 8. 2023.