Charismatický britský herec s okouzlujícím úsměvem Tim Curry se proslavil už v 70. letech, kdy se jako transvestita Dr. Frank-N-Furter objevil v kultovním muzikálu Rocky Horror Picture Show (1975). V rámci své kariéry se ale stal tváří a i hlasem mnoha záporáků, zahrál si tak samotného Pána temnot v Legendě (1985) od Ridleyho Scotta, stal se tváří strašlivého klauna Pennywise v televizní adaptaci To (1990), dále se ujal role pana Hectora v komedii Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) a samozřejmě nesmíme zapomenout na jeho naprosto úžasný výkon v extrémně nedoceněném dobrodružném snímku Tajemný ostrov pokladů (1996), kde ztvárnil piráta Johna Silvera.

Aktivní byl i ve videoherním světě, fanoušci herní série Command & Conquer ho určitě budou znát jako sovětského premiéra Anatolyho Cherdenka z Red Alert 3 (2008), taktéž třeba propůjčil hlas zlotřilému Rendonu Howeovi v Dragon Age: Origins (2009).

V roce 2012 však Curry bohužel prodělal mozkovou mrtvici, kvůli které pak skončil na invalidním vozíku. Hereckou kariéru mu to zcela nezničilo, ale od té doby se zaměřil primárně na dabing. Nyní však server Variety hlásí, že Curry se po letech objeví v celovečerním filmu. 

Curry si zahraje v novém americkém hororu jménem Stream, který do amerických kin vstoupil už minulý týden. Pokud nebudeme počítat jeho účast v řadě animáků, tak se bude jednat o hercův první celovečerní film od dob krimi komedie Burke and Hare (2010). Michael Leavy, který horor napsal a natočil, prohlásil, že mít Curryho ve filmu je pro něj splněným snem.

Co se příběhu týče, zaměřit by se měl na rodinku během dovolené, která se ocitne v sadistické hře čtveřice maskovaných zabijáků. Ti se rozhodnout uzavřít svůj hotel, přičemž začnou mezi sebou soutěžit o to, kdo z nich vymyslí nejkreativnější způsob vraždy svých hostů. 

Tipli bychom si, že z filmu žádné velké veledílo nebude, ale je rozhodně fajn, že Tim Curry, kterému závažná mrtvice de facto zcela změnila celý život, se stále snaží herectví věnovat. Zda se ale film dostane i do našich končin, zatím není známo.

Spolu s Currym si ve filmu ještě zahráli herci jako Danielle Harris, Jeffrey Combs, Tony Todd, Dave Sheridan, Dee Wallace, David Howard Thornton, Daniel Roebuck, Felissa Rose, Terry Kiser a další.