Jste fanoušci filmu Lola běží o život (1998) od Toma Tykwera? A přáli byste si zhlédnout podobnou podívanou, která by pocházela opět z německé produkce? V tom případě můžete po novém roce zkusit dát šanci snímku Sixty Minutes, na který Netflix nedávno vydal oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavním hrdinou se stává Octavio Bergmann (Emilio Sakraya), zkušený MMA zápasník, na kterého čeká obzvlášť náročný úkol. Bude mít jenom jednu hodinu na to, aby se dostavil na narozeninovou oslavu své dcery. Pokud to nestihne, tak riskuje, že ji navždy ztratí. Problém však je, že se kvůli tomu nezúčastní důležitého zápasu, čímž si nadělá pěkně nebezpečné nepřátele. Na zápas si totiž vsadili místní berlínští gangsteři. 

O scénář a režii se postaral Oliver Kienle, který se má za sebou německé tituly jako Na rovinu (2016) a Isi a Ossi (2020). Dále na scénáři pracoval také Philip Koch (Unfriend).

Ve snímku uvidíme herce jako Dennis Mojen, Marie Mouroum, Florian Schmidtke, Paul Wollin, Aristo Luis, Alain Blazevic, Morik Heydo a Ludger Bökelmann.

Snímek se na Netflixu objeví 19. 1. 2024.