Již jednou jsme se bavili o traileru na novou (třetí) sérii netflixového seriálu o mladé čarodějce Sabrině.  V předchozím článku jsme si představili první trailer. Toto video bylo pojato komediálně a hlavně hudebně. Dnes bych vám však představil i hlavní trailer, který nám ukáže, co můžeme očekávat v nové sérii.

V traileru vidíme, že Sabrina (Kiernan Shipka) se bude pokoušet dostat do samotného pekla a zachránit uvězněného přítele Nicka. S tím jí samozřejmě pomůžou její kamarádi a spojenci. Zde se pravděpodobně dostane, díky samotnému satanovi, k moci. Usuzuji tak díky démonům, jež skandují v traileru její jméno. Osobně si myslím, že se buď stane ženou samotného Lucifera, nebo se něco stane Harveymu. Dále můžeme vidět, že její nejbližší jsou v úzkých, a to jak ti ze smrtelného, tak i kouzelného světa. Jak to celé dopadne se však dozvíme nejdříve 24. ledna/januára, kdy na Netflixu bude třetí série zpřístupněna.

Pro mě osobně to znamená, že si budu muset do čtyř dnů projít všechny díly znova, abych se dostal zpátky do děje, který jsem si již jednou neuvěřitelně užil. Pokud byste se chtěli dozvědět více, tak vás rád odkážu na náš předchozí článek, o kterém jsem se zmiňoval na začátku.