Od léta letošního roku víme, že v rámci nové streamovací služby Disney+ se počítá se seriály, které jsou věnované novým hrdinům, o nichž později uslyšíme mnohem častěji. Připravované seriály mají za úkol nás s novými superhrdiny seznámit a připravit diváky na jejich zapojení do velkých filmů. Kevin Feige (kreativní ředitel Marvelu) totiž v podcastu THR's Awards Chatter potvrdil, že mezi chystanými seriály pro Disney+ a filmy Marvelu bude existovat spolupráce, která do filmů mj. přinese She-Hulk, Ms. Marvel a Moon Knighta.

Společnost Marvel si od tohoto záměru slibuje rozšíření Marvel Cinematic Universe o zajímavé postavy a Disney se samozřejmě bude snažit přitáhnout lidi do své nové služby Disney+. Podle Kevina Fiege totiž pro pochopení nových superhrdinů budou seriály velmi důležité. Je tohle věc, která by vás donutila si Disney+ pořídit?

V současné době neznáme časový rozvrhl pro seriály, ale víme, že na Ms. Marvel údajně pracuje britská scénáristka Bisha K. Ali a Jeremy Slater a Jessica Gao mají být hlavními scénáristy pro Moon Knighta a She-Hulk. Disney nemá na seriálech šetřit.

Streamovací služba Disney+ byla včera, 12. listopadu/novembra, spuštěna pro Spojené státy americké, Kanadu a Nizozemsko. Začátek ale nevyšel podle plánu, uživatelé hlásí problémy se zapnutím aplikace, připojením k serverům nebo se sledováním obsahu. 19. listopadu/novembra se má služba rozšířit do Austrálie a na Nový Zéland. Bohužel nevíme, kdy bude dostupná u nás. Předpokládáme, že až někdy v průběhu roku 2020. Pro Disney jsou nejprve důležité lukrativnější trhy.