Na konci příštího měsíce uvede studio Vertical Entertainment v amerických kinech komediální drama She Came to Me, které se může chlubit poměrně sympatickým obsazením. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na operního skladatele jménem Steven Lauddem (Peter Dinklage), který si však v poslední době prochází určitým kreativním blokem. Snaží se napsat novou a skvělou operu, ale zkrátka a dobře mu to vůbec nejde. Pomoc evidentně nenachází ani u své ženy Patricie (Anne Hathaway), která zas pracuje jako terapeutka. Ani ta to ostatně nemá v práci lehké, obzvlášť, když se musí potýkat s pacienty, kteří jí říkají, že si ji představují nahou. Při jedné procházce městem se ale Steven setká s ženou, která vše změní. 

Tou se stane majitelka remorkéru jménem Katrina (Marisa Tomei), která Stevenovi odhalí, že je závislá na romantických vztazích, v rámci čehož byla v minulosti i zatčena za stalking. Katrině se nakonec podaří Stevena svést, což ale zároveň nakopne jeho kreativní mysl.

Rázem přijde s nápadem o opeře, ve které mentálně postižená kapitánka remorkéru láká na svou loď nebohé oběti a tam je vraždí. Když pak opera vyjde, Steven s ní slaví obrovitánský úspěch. Jistý problém se ale přece jenom naskytne. Katrina se do Stevena natolik zakouká, že ho začne pronásledovat na každém kroku. 

O scénář a režii se postarala Rebecca Miller, která v minulosti zabodovala se svými tituly jako Angela (1995) a Životní rychlost (2002) na několika filmových festivalech. Dále se ve filmu objeví herci jako Brian d'Arcy James, Joanna Kulig, Dale Soules, Harlow Jane, Aalok Mehta, Samuel H. Levine, Bryan Terrell Clark a George Aloi.

V amerických kinech bude snímek premiérovat 29. 9. 2023, zatím ale nevíme, zda se snímek někdy podívá také k nám.