Za necelý měsíc se k nám přiválí komorně vyhlížející sci-fi snímek jménem Share?, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Upoutávka nám ukáže jednoho z protagonistů, který se probudí v podivné malé místnosti, z níž evidentně není úniku. Posléze zjistí, že aby ve svém zvláštním vězení přežil, bude se muset před kamerou, díky které celý děj jakožto divák sledujeme, nějakým způsobem předvádět. Začne proto dělat různé psí kusy. No opravdu, například začne jíst psí žrádlo a štěkat u toho. Posléze ale zjistí, že v oné prekérní situaci není sám. Stejně lapeni jsou i další lidé, se kterými následně začne náš hrdina komunikovat. Ani oni ale neví, jak se z místnosti dostat, stejně tak nemají absolutně tušení, zda tato zvrácená hra vůbec někdy skončí. 

Mohou tudíž v podstatě dělat jen jediné. Komunikovat mezi sebou a zároveň před kamerou bavit své tajemné věznitele. A to jakýmkoliv způsobem, cvičením, karetními triky a klidně i divadlem. Z traileru je ale jasné, že některým postavám z toho začne šplouchat na maják. A se vší pravděpodobností se z toho všichni živí nedostanou.

Zdá se, že celý snímek se bude skládat pouze ze statických záběrů na jednotlivé místnosti všech vězňů. Stejně tak asi můžeme od filmu očekávat nějaké poselství, které se možná bude týkat určité kritiky používání sociálních sítí a vlivu influencerů, ale ještě uvidíme, co všechno nám titul vlastně nadělí. 

O režii se postaral Ira Rosensweig, pro kterého bude film celovečerním debutem. Pracoval i na scénáři, se kterým pomáhal ještě Benjamin Sutor (Kde jsou prachy?).

Ve filmu se objeví herci jako Melvin Gregg, Bradley Whitford, Danielle Campbell, Alice Braga, Sydney Breithaupt, Jenna Hogan, Macy Minear a Gabo Olmeda.

Snímek dorazí na VOD již 10. 11. 2023.