To nám to dlouho netrvalo! Člověk by si řekl, že nového Supermana v podání Davida Corensweta, který slavného hrdinu ztvární v připravovaném DCU Jamese Gunna a Petera Safrana, si budeme moci pořádně prohlédnout až nějaký čas po skončení produkce, případně těsně před vydáním oficiálního traileru. První fotku už každopádně máme na světě, prohlédnout si ji můžete níže.

Corenswet se vším všudy vypadá jako tradiční Superman, byť jeho kostým je z jakéhosi důvodu trochu zašpinený. Že by se právě čerstvě vrátil z akce? Vlastně je hodně podobný Henrymu Cavillovi, který Kal-Ela ztvárnil v již ukončeném DCEU. V jedné jisté věci se ale přece jenom liší. Červené trenýrky jsou zpátky! Alespoň to tedy při bližším pohledu na fotku vypadá, ještě by to ale chtělo nějakou, kde Corensweta uvidíme vestoje. Spekulovat také můžeme o tom, co se to vlastně děje venku za jeho zády. 

Jak už dlouho víme, příběh by se měl odehrávat v době, kdy Superman už nějakou dobu pracuje jako Clark Kent v novinách Daily Planet, ale zároveň se snaží ochraňovat lidstvo jako létající superhrdina. Na žádný origin story tudíž nedojde.

Těšit se můžeme i na další známé postavy, například na Supermanovu lásku Lois Lane (Rachel Brosnahan), jeho parťáka Jimmyho Olsena (Skyler Gisondo) a arci-nepřítele Lexe Luthora (Nicholas Hoult).

Bude se jednat o vůbec první celovečerní film chystaného DCU, se kterým pro slavné komiksové univerzum nadejde nová éra. Zda ale bude úspěšná, se necháme překvapit. 

O scénář a režii se postaral James Gunn, který je zároveň jedním z šéfů DC Films.

Dále se můžeme těšit na přítomnost herců jako Anthony Carrigan (Metamorpho), Edi Gathegi (Mister Terrific), Nathan Fillon (Guy Gardner), Isabela Merced (Hawkgirl), Terence Rosemore (Otis), Maria Gabriela de Faria (Engineer), Sara Sampaio (Eve Teschmacher), Pruitt Taylor Vince jako Jonathan Kent a Neva Howell jako Martha Kent.

Do našich kin snímek dorazí 10. 7. 2025.