I v roce 2023 na nás čeká spousta nových a slibně vyhlížejících seriálů. Jedním z nich bude i mysteriózní série jménem Poker Face, o kterou se postaral slavný filmař Rian Johnson. A jelikož bude seriál příští týden premiérovat na stanici Peacock, dočkali jsme se nového krátkého traileru, na který se můžete podívat výše.

Jak už nějakou dobu víme, příběh se bude točit kolem ženy jménem Charlie Cale (Natasha Lyonne), která je v jednom určitém směru velice speciální. Má totiž mimořádnou schopnost vycítit, když někdo lže, tudíž tento dar začne využívat v boji proti zločinu, na který naráží téměř na každém kroku. Nejnovější trailer však potvrzuje, že o Charlie a její schopnosti se už dozvěděli i jistí mafiáni, kteří to budou chtít využít ve svůj vlastní prospěch. 

Minulý trailer taktéž naznačoval, že s případy vražd se Charlie během svého putování setkává až podezřele často, což ji donutí zamyslet se nad tím, zda na sobě nemá ještě jakési prokletí, jež způsobuje, že smrt ji pronásleduje v podstatě na každém kroku.

Seriál by měl být pouze limitovanou podívanou, tudíž po jeho deseti epizodách už žádná další řada v plánu není. Ovšem Rian Johnson nedávno pro Collider sdělil, že i přestože Poker Face skončí, jeho svět by se mohl rozrůstat i nadále. Je zde proto možnost, že v budoucnu se dočkáme další seriálové podívané ze stejného univerza, který se zaměří zase na jinou postavu. Celé univerzum by se tak mohlo potenciálně více a více rozrůstat. Ale nejdřív se uvidí, nakolik velký úspěch vlastně bude mít jeho seriálový debut. 

Johnson, který se vůbec poprvé ujme otěží showrunnera, se postaral nejenom o kompletní scénář, ale i režii jednotlivých dílů.

Poker Face se taktéž může chlubit působivým obsazením, můžeme se proto těšit na herce jako Ron Perlman, Joseph Gordon-Levitt, Adrien Brody, Stephanie Hsu, Benjamin Bratt, Lil Rel Howery, S. Epatha Merkerson, Nicholas Cirillo, Niall Cunningham, Chloë Sevigny, Jameela Jamil, Ellen Barkin a Tim Meadows.

Seriál bude na stanici Peacock premiérovat 26. 1. 2023.