První film z hororové „found footage“ série zaznamenal vyloženě kolosální úspěch. Není proto divu, že série následně vyplodila mnoho dalších dílů, jejichž kvalita je ale poměrně rozporuplná. A když už to vypadalo, že série je konečně ukončená, studio Paramount+ nám nadělilo překvápko. Po šesti letech se série Paranormal Activity vrací. A tvůrci divákům přislibují řadu novinek, na které se v tomto již sedmém pokračování mohou těšit. 

Nový film ponese název Paranormal Activity: Next of Kin, přičemž by se mělo jednat o kompletní reboot celé série. Podle traileru to vypadá, že hlavní hrdinkou bude holčina jménem Margot, která se rozhodla navrátit do jakési komunity Amišů. A jelikož těm používání techniky fakt nevoní, přítomnost kamery dost pravděpodobně vyvolá něco nežádaného a smrtícího. Producent Jason Blum pro Collider vysvětlil, že kdyby bylo rozhodnutí na něm, tak by celou sérii už nechal být. Ale studio Paramount+ bylo očividně jiného názoru, protože chtělo v sérii pokračovat. Proto producent usoudil, že nadcházející díl musí být co nejvíce inovativní. V rámci toho na tvůrce naléhal, aby se nový díl od předešlých filmů lišil co nejvíce. A tak vznikl nápad na kompletní reboot, který by sérii navrátil jeho dávnou slávu. 

Režii filmu si vezme na starost William Eubank, jehož předešlé filmy se skládaly především z temně laděných sci-fi. O scénář se postará Christopher Landon, který je v podstatě už takovým veteránem celé série. V minulosti totiž napsal scénář až ke čtyřem Paranormal Activity titulům. Ve filmu si zahraje například Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert, Henry Ayers-Brown a další. Filmu se dočkáme již 29. 10. 2021