Ano, Pravdivé lži se dočkají remaku. A to v podobě seriálu od CBS, na jehož produkci se podílel i sám James Cameron, který je za původní akční klasiku s Arnoldem Schwarzeneggerem a Jamie Lee Curtis z roku 1994 zodpovědný.

A nyní už také víme, kdy přesně bude seriál na výše zmíněné stanici premiérovat. První díl odstartuje 23. 2. 2023, ovšem počet epizod stále ještě neznáme. Prvního oficiálního traileru jsme se dočkali již na konci letošního jara, přičemž je z něho patrné, že děj seriálu se tentokrát bude ubírat trochu jiným směrem. Opět se tak dočkáme postavy Harryho Tuskera (Steve Howey), který zde vykonává úlohu prvotřídního mezinárodního špióna pro americkou agenturu s názvem Omega Sector.

Jeho žena Helen (Ginger Gonzag) je však často frustrovaná z toho, že její manžel věčně není doma, v rámci čehož ho začne podezírat, že má milenku. Následně však ke svému šoku zjistí, že její manžel, nemá žádný románek s jinou ženou, ale je ve skutečnosti tajným agentem, na kterého se jen lepí nebezpečí. S Harryho tajemstvím, které je nyní odhaleno, je tak Helen následně najata, aby se připojila k Harryho elitnímu týmu špionů, což jejich manželství dodá tolik potřebnou jiskru.

Seriál by taktéž měl představit několik zcela nových postav, mezi které například také patří na první pohled neškodná chůva, která je však ve skutečnosti profesionálním zabijákem. Tak doufejme, že seriálová verze nebude dělat milované akční klasice z devadesátek příliš velkou ostudu. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Matt Nix, který je zodpovědný za vznik seriálů jako Status: Nežádoucí, Polda a polda a X-Men: Nová generace.

V seriálu se také dočkáme herců jako Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O'Gorman, Annabella Didion a Lucas Jaye.