Chybí vám zase nějaká ta nová superhrdinská podívaná, ve které hlavní úlohu sehrává skupinka teenagerů? Tak to pro vás máme dobré zprávy, Netflix totiž v rámci akce Geeked Week vydal oficiální trailer na zbrusu nový seriál, který nese název The Imperfects. Podívat se na něj můžete výše. Trailer nám tak představí Tildu Webber (Morgan Taylor Campbell), Abbi Singh (Rhianna Jagpal) a Juana Ruize (Iñaki Godoy), tři teenagery, kteří se stanou součástí nelegálního experimentu. Místo nějaké vyrážky však ona trojce dostala superschopnosti. Ovšem vypadá to, že o nějaký vyloženě skvělý „dar“ se nejedná. V mnoha momentech bude připomínat spíše prokletí. 

Jak trailer odhaluje, Juan se promění v krvelačnou bestii podobnou vlkodlakovi, zatímco Abbi zas produkuje jed, který může vylučovat kůží a dechem. Pokud jde o Tildu, tak kdysi populární zpěvačka punkové kapely dostala extrémně pronikavý hlas, který jí však brání působit na pódiu. Seriál se tak zaměří nejenom na jejich snahu vypořádat se s nežádoucími vedlejšími účinky jejich schopností, ale také na odhalování minulosti každého z nich. Jak děj bude pokračovat, tak také můžeme počítat s tím, že hrdinské trio se eventuálně postaví lidem, kteří chtěli jejich moc využít ve svůj vlastní prospěch. Dokážou ale do té doby své síly pořádně ovládnout? 

Těšit se můžeme například také na Italii Ricci, která ztvární doktorku Sydney Burke, jednu z vědkyň, jež pracovala na nelegálním experimentu, ale zdá se, že je ochotná napravit chyby své minulosti a pomáhat trojici protagonistů s jejich novými životy. Pak tu máme také Rhyse Nicholsona jako zlého doktora Alexe Sarkova, genetika, který je ochoten udělat nevýslovné věci, aby přizpůsobil lidský genom své vůli. Tvůrci a hlavními scenáristy seriálu se stalo duo Dennis Heaton a Shelley Eriksen.

Oficiální premiéra však zatím ještě stanovená není.