Taky tak nesnášíte, když jdete na nějakou pořádnou párty, ale následně na ní někdo umře, přičemž z vás se stane jeden z podezřelých? Hrozný pech. Něco podobného se totiž stane hlavním hrdinům nového komediálního krimi seriálu od Apple TV+, který nese název The Afterparty. Tuto novinku si vzala na starost známá dvojka Christopher Miller a Phil Lord, kteří mají na svém filmografickém seznamu snímky jako Jump street 21, LEGO příběh a Zataženo, občas trakaře. Tudíž je jasné, že nadcházející seriálová novinka bude rozhodně plná humoru. Na trailer se můžete podívat výše. 

Děj celého seriálu se zaměří na záhadnou vraždu, která se odehraje na srazu bývalých spolužáků ze střední. Seriál bude mít osm epizod, přičemž každá z nich nám ukáže onu osudovou noc z perspektivy jiné postavy. Každá epizoda se však bude lišit podle toho, jaký charakter má daná postava, co onu událost zrovna převypravuje. To znamená, že seriál by tak měl z epizody na epizodu střídat žánr, plus i vizuální styl. Oba tvůrci divákům slibují, že při sledování seriálu budou mít spíše pocit z toho, že sledují osm hodinových filmů. Podle nich se jedná o jeden z nejlepších, nejoriginálnějších a nejzábavnějších projektů, na kterém kdy pracovali, přičemž se nemůžou dočkat, až ho představí i divákům. 

V seriálu se tak dočkáme především herců, kteří za sebou mají řadu rolí v komediálních projektech. Patří mezi ně například Tiffany Haddish, Sam Richardson, Zoë Chao, Ben Schwartz, Ike Barinholtz, Ilana Glazer, Jamie Demetriou, Dave Franco a John Early. Roli výkonného producenta se ujme Anthony King. Seriálu bychom se na Apple TV+ měli dočkat někdy na začátku příštího roku. Podíváte se?