Každý občas na něco potřebuje právníka, dokonce i taková CIA. A přesně o jednom takovém bude i nadcházející seriál od Netflixu, kterého se dočkáme už za necelý měsíc. Ten ponese název Rekrut, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří čtyřiadvacetiletého Owena Hendrickse (Noah Centineo), ze kterého se relativně nedávno stal dostudovaný právník. A nyní hledá nějaké pořádné uplatnění, přičemž ze všech dostupných míst se rozhodne nastoupit k CIA. A už během prvního týdne Owenovi rychle dojde, že na nějaké věčné sezení za stolem může rozhodně zapomenout. Dostane totiž za úkol vyřešit případ bývalé agentky Max Meladze (Laura Haddock), která má v plánu odhalit tajemství CIA, pokud nebude zproštěna viny ze závažného zločinu. 

Owena tak částečně potěší, že bude moct pracovat v terénu, ale to ještě netuší, že svým vyšetřováním upoutá pozornost hned několika mocných organizací. A ne všechny budou mít s mladým právníkem dobré úmysly. Brzy mu tak budou v patách nebezpeční zločinci a agenti, se kterými si rozhodně není radno zahrávat. A problémy se tak začnou kupit na jednu velkou hromadu.

Owen se tak rychle zaplete do nebezpečného a často i pořádně absurdního světa mocenské politiky a zlomyslných hráčů, když cestuje po světě v naději, že splní svůj úkol a zanechá po sobě stopu v CIA. Pokud to ale bude chtít všechno dokázat se zdravou kůží, bude muset co nejlépe využívat svůj intelekt a právnické vědomosti. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Alexi Hawley, který také stojí za vznikem sérií jako Ve službách CIA a Zelenáč. O režii jednotlivých epizod se postarali Alex Kalymnios, Emmanuel Osei-Kuffour a Doug Liman, který například stojí za slavným thrillerem Agent bez minulosti.

Dále si v seriálu zahrají herci jako Linus Roache, Colton Dunn, Aarti Mann, Byron Mann, Kaylah Zander, Angel Parker a Liliane Zillner.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 16. 12. 2022.