Už tento pátek, tedy 7. 10. 2022, dorazí na Netflix očekávaný hororový seriál jménem Půlnoční klub, o který se postaral mistr hrůzy Mike Flanagan. Slavná streamovací služba tak vydala finálový oficiální trailer, který si můžete pustit výše. Ten je ale překvapivě krátký, přičemž o samotném ději nám toho příliš neřekne, beztak nám už z něho ale dostatečné množství ukázaly předchozí upoutávky.

Pokud jste hororoví nadšenci, tak byste si seriál rozhodně neměli nechat ujít. Flanagan totiž stojí za seriálovými projekty jako The Haunting a Půlnoční mše, takže se skutečně jedná o žánrového veterána. Těšit se tak můžete na příběh z hospice pro nevyléčitelně nemocné děti, který provozuje tajemný lékař. Skupina osmi teenagerů tam vytvoří klub, který o půlnoci sdílí hororové příběhy, zatímco čeká na svůj nevyhnutelný osud. 

Následně pak hlavní skupinka mladých hrdinů uzavírá smlouvu, jež zní, že první z nich, který zemře, se musí vrátit a říct těm ostatním, jaký je posmrtný život. Ale jelikož se jedná o horor, tak je jasné, že to bude mít eventuálně hrozivé následky. Celý Půlnoční klub tak začne ohrožovat jakási hrůzostrašná entita. Mladí hrdinové se tak budou muset postavit nejenom jí, ale i svým vlastním nočním můrám a strachu.

Očekávat bychom tak měli nejenom pořádnou dávku hororu, ale také určitého teen dramatu, které bude zahrnovat interakce a budování vztahů mezi jednotlivými hrdiny. 

Seriál vychází ze nejenom ze stejnojmenné knihy z roku 1994 od Christophera Pikea, ale i z jeho dalších známých děl. Kromě Flanagana na hororovou sérii dohlížela i Leah Fong, která na výše zmíněném seriálu The Haunting pracovala také.

O režii jednotlivých epizod se postarali Axelle Carolyn, Emmanuel Osei-Kuffour, Michael Fimognari, Morgan Beggs, Nguyen Viet a i Flanagan.

Hlavní osmičku protagonistů budou tvořit herci Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Cymone, William Chris Sumpter a Sauriyan Sapkota.