U dospěláckých animovaných seriálů Geeked Week ještě nějakou tu chvilku zůstal. A nám to rozhodně ani trochu nevadí. Netflix totiž oznámil návrat série Piklírna, přičemž sdílel klip z druhé části první řady. Podívat se na něj můžete výše. Ten začíná krátce po událostech první části, přičemž Reagan Ridley (Lizzy Caplan) se stále snaží vyrovnat se skutečností, že její otec Rand (Christian Slater) je opět generálním ředitelem společnosti Cognito Inc. Záběry také zachycují Lizzyina kolegu Bretta Handa (Clark Duke). Očekávat tak můžeme stejnou směs humoru na pracovišti s konspirační tematikou, která definovala počátečních 10 epizod první série. 

Piklírna je tak jedním z několika animovaných seriálů zaměřených na dospělé diváky, které Netflix během akce Geeked Week 2022 propagoval. Fanoušci se tak mohou opět těšit na šílenou nekorektní jízdu plnou známých konspiračních teorií, šílených vědců, inteligentních hub z nitra Země a monster. Hlavní hrdinkou bude opět asociální vědkyně Reagana Ridley, která se bude snažit zakrýt všechny podivné události před zraky normálních občanů. Ještě před uvedením první série měli tvůrci jasno v tom, že seriál bude rozdělený na dvě části, přičemž ta první se dočkala převážně pozitivních ohlasů. Tak doufejme, že si podobně povede i část druhá. 

Celou produkční fázi včetně režie či psaní scénáře mají na starosti Shion Takeuchi a Alex Hirsch, tvůrci oblíbeného animovaného seriálu Gravity Falls.

Zatím však není známo, kdy přesně se dalších deseti epizod dočkáme.