Na začátku minulého roku vyšlo najevo, že si scenárista a režisér Robert Rodriguez posvítí na odkaz jednoho z nejstarších hrdinů historie kinematografie, kterým je maskovaný Zorro. V plánu tak bylo vytvořit televizní seriál, v němž se měla hlavní hrdinkou stát mladá žena z Jižní Ameriky, která pochází ze Zorrovy pokrevní linie. Ta se rozhodne pomstít smrt svého otce, v rámci čehož se připojí k jakési tajemné společnosti, ve které začne vystupovat pod přezdívkou „Zorro“.

Celý projekt měl původně vzniknout pod dohledem stanice The CW, nicméně nyní se zdá, že se krapet mění plány. Nebo respektive ruší. Server TVLine odhalil, že Rodriguezův seriálový Zorro na The CW nakonec nevznikne, protože stanice mu dala stopku. Podobně dopadly i projekty jako seriál Jake Chang a hraný remake známé animované série Powerpuff Girls (1998). Tuto informaci potvrdil i sám Brad Schwartz, šéf The CW. 

Ovšem pozor, ještě to ale nutně neznamená, že Rodriguezův Zorro nikdy nevznikne. Projekt „pouze“ ztratil vysílací stanici, ale stále je možné, že najde domov někde jinde. Chopit se ho může například nějaká streamovací platforma, případně i nějaké velké studio. Budoucnost seriálu, který Rodriguez plánoval už nějaký ten pátek, je tak zatím nejistá.

Sám režisér a jeho sestra Rebecca byli k projektu upsáni jako producenti, přičemž Rodriguez si měl vzít pod palec scénář. Showrunnerem se ale měl stát Sean Tretta, který psal epizody pro série jako 12 opic (2015), Zákon gangu: Mayové (2018) a Star Trek: Picard (2020).

Podle zpráv z roku 2022 se také zdálo, že výše zmíněná Rodriguezova sestra Rebecca, která pracovala na seriálech jako Doom Patrol (2019) a Ledová archa (2020), se měla pro určité epizody chopit otěží režie. Je také možné, že se slavný režisér na Zorra úplně vykašle a začne se věnovat jiným projektům, ale to se holt necháme překvapit. 

Zorro se k nám každopádně vrátí ještě v jiných podobách. Svou vlastní seriálovou verzi například připravuje i Disney, ve které titulního hrdinu ztvární Wilmer Valderrama, americký herec venezuelského původu, jenž se pravděpodobně nejvíce proslavil svou rolí Feze ve slavném seriálu Zlatá sedmdesátá (1998).

Ztvárnit by tak měl bohatého a uznávaného Diega de la Vegu, který se vrací domů do městečka Pueblo de Los Angeles. Následně ale zjistí, že celé místo se zmítá v chaosu korupce a nespravedlnosti, proti které je nesmírně obtížné bojovat.