Před několika měsíci na službě Amazon Prime Video premiéroval seriál Mr. & Mrs. Smith, ve kterém si dvojici zabijáckých manželů zahráli Donald Glover (Solo: Star Wars Story) a Maya Erskine (Modrooký samuraj). A jelikož měl seriál dostatečně slušnou sledovanost, asi nebude moc překvapivé, že Amazon dal zelenou i druhé řadě.

Zatím to ale vypadá, že oba dva zmínění herci si už své role nezopakují. Což je vzhledem k samotnému konci první řady možná vcelku pochopitelné. Amazon ohledně jejich návratu mlčí, stejně tak ani herci to nijak nekomentovali. Server Variety každopádně uvádí, že v další řadě by se nám mohl představit zase jiný pár, který se začne vydávat za manžele Smithovi. Glover bude každopádně vykonávat úlohu výkonného producenta a jednoho ze showrunnerů i nadále. 

V první sezóně dostanou dva osamělí cizinci prácičku od tajemné špionské agentury, která jim nabízí skvělý život plný špionáže, bohatství a cestování po světě.

Bude to mít ale háček. Musí převzít nové identity jakožto manželé John a Jane Smithovi. A to i přestože se vůbec neznají. Čelit tak budou nejenom nebezpečným misím, ale také útrapám manželství. Vše se ale ještě více zkomplikuje, když k sobě následně skutečně něco pocítí. O čem přesně bude chystaná druhá sezóna, je pochopitelně zatím ve hvězdách. 

Kromě Glovera je showrunnerkou a hlavní scenáristkou také Francesca Sloane (Fargo).

Dále se v seriálu objevili herci jako Paul Dano, John Turturro, Michaela Coel, Robert Loftus, Alex Huynh, Angela Chew, Brianna Acevedo a Holden Goodman.