Fanoušci Godzilly se loni ke konci podzimu dočkali na Apple TV+ seriálu Monarch: Odkaz monster, který je součástí stále se rozšiřující značky Monsterverse. A pokud se vám série o jednom z nejslavnějších filmových monster líbila, tak pro vás máme skvělou zprávu. Zmíněná služba totiž obnovila seriál i pro druhou sezónu, nicméně detaily o samotném ději zůstávají pod pokličkou.

To však není všechno, Apple TV+ také uzavřelo smlouvu se společností Legendary Entertainment, v rámci které vytvoří hned několik seriálových spin-offů. O čem přesně budou, je zatím ve hvězdách, ale všechny by měly spadat do Monsterverse. Co se druhé řady týče, hlavními showrunnery by měli i nadále zůstat Chris Black a Matt Fraction. 

O svět Godzilly je i nadále velký zájem, což potvrzují také velice dobré tržby snímku Godzilla x Kong: Nové impérium, který šel do kin před pár týdny. Není proto divu, že svět Monsterverse, do něhož dále spadají tituly jako Godzilla (2014), Kong: Ostrov lebek (2017), Godzilla II Král monster (2019) a Godzilla vs. Kong (2021), se bude rozšiřovat i skrze seriálovou tvorbu.

Nyní je otázkou, kdy přesně se druhé řady vlastně dočkáme, možná by to ale mohlo být již příští rok.