Skoro před půlrokem premiérovala na službě Paramount+ druhá řada seriálu Halo, adaptace legendární videoherní franšízy, za kterou stojí Bungie Studios. Zmíněná platforma ale uvedla, že třetí řadě nakonec zelenou nedá, seriál tak na streamovací službě končí.

Ještě to ale nemusí znamenat úplný konec. Firmy Amblin TV, Xbox a 343 Industries, které na výrobu adaptace dohlížely, se údajně pokusí seriál nabídnout někomu jinému. Je tudíž možné, že fanoušci se třetí řady eventuálně dočkají, akorát to bude už pod palcem jiné platformy nebo studia.

A už zde dokonce máme šuškandu o tom, kdo by to mohl nakonec být. Spolehlivý herní insider eXtas1stv přišel se zvěstmi, že seriál by mohl zachránit Disney, tudíž případná třetí sezóna by vyšla na službě Disney+. Stále ale nejde o nic oficiálně potvrzeného, je možné, že vše bude nakonec úplně jinak. 

Není upřesněné, proč se vlastně Paramount+ rozhodl od seriálu dát ruce pryč. Jen ve Spojených státech měla adaptace každopádně dobrou sledovanost, přičemž slušně si měla vést i letos uvedená druhá řada. Možná ale sledovanost holt nebyla natolik velká, aby platforma se seriálem dále pokračovala, taktéž v tom mohly hrát roli mnohé negativní reakce od diváků. A nebo je to také jeden z následků spojení Paramountu s firmou Skydance.

Představitelé služby každopádně uvedli, že jsou na sérii velice hrdí. Zároveň poděkovali jak svým výše zmíněným partnerům Amblin TV, Xbox a 343 Industries, tak i showrunnerovi Davidu Wienerovi, dalším výkonným producentům a celému hereckému ansámblu. Taktéž jim do budoucna popřáli hodně štěstí.

Původními tvůrci byli filmaři Steven Kane a Kyle Killen, v seriálu si tak zahráli herci jako Pablo Schreiber, Natascha McElhone, Charlie Murphy, Shabana Azmi, Björn Freiberg, Olive Gray, Bentley Kalu, Natasha Culzac, Yerin Ha a mnozí další.