Jednu dobu to vypadalo s novým seriálovým Daredevilem pěkně nahnutě, protože celý titul se musel minulý rok kompletně přepracovat s jiným tvůrčím týmem. Fanoušci Matta Murdocha v podání Charlieho Coxe se však mohou zase začít těšit, protože nová verze je již na cestě. A na Comic-Conu v New Yorku, který proběhl minulý týden, konečně vyšlo najevo, kdy se seriálu vlastně dočkáme.

Daredevil: Born Again bude na službě Disney+ premiérovat 4. 3. 2025. Tak snad nám Marvel brzy konečně nadělí i první oficiální trailer. Fanoušci by každopádně měli počítat s tím, že chystaný titul se bude hodně podobat slavnému netflixovému seriálu z roku 2015, což podle všeho pro verzi, která se minulý rok hodila do koše, neplatilo. 

Přesné detaily o filmovém ději zatím stále ještě neznáme, můžeme počítat pouze s tím, že seriál se zaměří jak na Daredavila, tak i na bývalého mafiánského bosse Wilsona Fiska alias Kingpina (Vincent D'Onofrio).

V upoutávce z Disneyho akce D23 Expo, která před pár měsíci unikla na internet, se také objevili například Frank Castle alias Punisher (Jon Bernthal), dále hrdina White Tiger, padouch Bullseye a i Yusuf, otec Kamaly Khan alias Ms. Marvel.

Novým showrunnerem a hlavním scenáristou se stal Dario Scardapane, který se věnuje především seriálové tvorbě. Psal tak pro série jako The Bridge (2013), Jack Ryan (2018) a The Punisher (2017), pro nějž sepsal dvě epizody z druhé řady.

K režii se upsalo duo Justin Benson a Aaron Moorhead, které nám například nadělilo působivé mysteriózní thrillery Donekonečna (2017) a Synchronic (2019). Taktéž oba natočili pár epizod z Moon Knighta (2022) a druhé řady Lokiho (2021).

Dále hrají Margarita Levieva, Michael Gandolfini, Genneya Walton, Arty Froushan, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Jeremy Earl a Ayelet Zurer.