V roce 2015 představil Sam Raimi a jeho tým zbrusu nový seriál Ash vs. Evil Dead, který byl v podstatě pokračováním jeho slavné hororové trilogie z osmdesátých let a začátku devadesátek. V něm se hlavní role opět chopil jeho dobrý kamarád Bruce Campbell, který zde zase ztvárnil svou patrně nejznámější postavu, tedy hrdinského Ashe, jenž se s démonickými silami musel potýkat ve všech dílech trilogie, tedy Evil Dead, Evil Dead 2 a Armáda temnot. A i přestože se seriál těšil dobrým reakcím, nakonec musel předčasně skončit. V roce 2018 tak dojela třetí řada, který byla zároveň řadou poslední. Ale pokud se vám po hláškujícím sympaťákovi s brokovnicí stýská, nemusíte ještě věšet hlavu. 

Na nedávno ukončeném Comic-Conu v San Diegu Campbell potvrdil, že už probíhají jednání o nové sérii, nicméně ta se bude od svých předchůdců v určitém ohledu lišit. Má být totiž animovaná. Campbell tak v San Diegu prohlásil následující:

,,Pokračovalo by to přesně tam, kde seriál skončil. S animací můžete vytvořit budoucnost mnohem snadněji. Pořád zním jako Ash, můj hlas ještě na rozdíl od mého těla není tak sešlý, takže může tyhle svinstva dělat dál.“

Nebylo by to každopádně poprvé, co Campbell díky této roli prokázal svůj hlasový talent, zaslechnout jsme ho mohli také v multiplayerové hororové hře Dead by Daylight, plus nedávno si roli zopakoval i ve hře Evil Dead: The Game, která vyšla na konci letošního jara.

I přestože Sam Raimi se obzvlášť proslavil díky své trilogii o Spider-Manovi s Tobey Maguirem, zcela původně se jedná o hororového tvůrce. Jeho série Evil Dead, jež mu dokořán otevřela brány filmu, je dodnes považována za klasiku, kterou by si žádný fanoušek hororů neměl nechat ujít. A když bylo oznámeno, že se výše zmíněný seriál po třetí sérii ruší, mnoho fanoušků to pochopitelně nakrklo. Ohlášené animované pokračování by jim ale mohlo opět udělat radost. Ovšem za předpokladu, že se kvalitou bude moci hrdě postavit vedle předchozí tituly.

Zatím však vůbec nevíme, kdy přesně bychom se animované verze mohli dočkat, ale určitě si na ni nějakých těch pár let budeme muset počkat.